Equip

EQUIP PSICOACTION

L’equip de PsicoAction està format pel Fran Herruzo Torres i el Marcel Gratacós Torras, els dos creadors i psicòlegs del centre. Pertanyen també a la família PsicoAction altres professionals del món de l’esport i de l’educació que col·laboren activament. Els seus perfils professionals s’aniran incloent a la web pròximament.

Fran Herruzo Torres

Psicòleg especialista en Psicologia de l’Esport (Nº Col. 23622). Responsable de las àrees de Psicologia de l’Esport i Psicologia de l’Educació.

fran@psicoaction.com
@franpsicoaction

El Fran és graduat en Psicologia per La Universitat Autònoma de Barcelona, amb doble menció en Psicologia de la Salut i Psicologia Clínica, i Màster en Psicologia de l’Activitat Física i l’Esport per la UNED. Actualment està realitzant el primer curs del Màster en Drogodependències a la Universitat de Barcelona.

Com a psicòleg, la seva trajectòria professional es desenvolupa principalment vinculada al món de l’esport, treballant amb diferents clubs i escoles. El futbol li  ha permès, com entrenador, tindre diferents experiències futbolístiques a països d’Amèrica i Orient Mitjà. Amb 23 anys va firmar el seu primer contracte com entrenador professional, portant-lo als Emirats Àrabs durant la temporada 16/17.

Actualment combina la seva feina com  entrenador de futbol a la FCB Escola Barcelona amb la de psicòleg a PsicoAction i a Kaptiva Sports Academy.

Si vols conèixer més detalls sobre l’experiència professional del Fran, pots veure el seu perfil de Linkedin AQUÍ

Marcel Gratacós Torras

Psicòleg especialista en Psicologia Clínica  (Nº Col. 23623). Responsable de l’àrea de Psicologia d’Adults.

marcel@psicoaction.com
@marcelgratacos

El Marcel es va graduar en Psicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona, amb doble menció especial en Psicologia de la Salut i Psicologia Clínica. Més tard, va cursar el Màster en Psicologia Clínica a la mateixa universitat, on va obtenir el premi al millor treball de final de Màster amb el manuscrit: “Intervencions per millorar l’adherència terapèutica en subjectes amb esquizofrènia”.

Actualment, el Marcel treballa com a tècnic d’orientació i inserció laboral a l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat, on realitza formacions grupals sobre eines i canals de recerca de feina i processos de selecció. A nivell individual, ajuda a usuaris del servei en la gestió psicològica i emocional de la situació d’atur. Així mateix, realitza altres tasques com: definció d’objectiu professional, anàlisis de competències i elaboració de plans de recerca de feina.  També va treballar com a Recruiter, duent a terme la selecció de personal per a diferents empreses.

Com a psicòleg clínic, ha treballa a la Unitat de Salut Mental Collblanc, on realitzava les primeres visites d’atenció a problemes psicològics i exploracions psicopatològiques. Així mateix, dissenyava programes de tractament i duia a terme sessions psicoteràpia. Anteriorment, a la Fundació Uszheimer, s’encarregava de les exploracions i avaluacions neuropsicològiques, i la realització de tallers d’estimulació cognitiva.

Si vols conèixer més detalls sobre l’experiència professional del Marcel, pots visitar el seu perfil de Linkedin AQUÍ.

Albert Ametller Lurbe

Graduat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, i amb formació específica en l’àmbit educatiu i de l’alt rendiment esportiu. Col·labora en les àrees de Psicologia de l’Esport i Psicologia de l’Educació.

albert.ametller@gmail.com
@albertametller8

 

L’Albert és graduat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, amb Màster Professional en Alt Rendiment en Esports d’Equip i Màster en Formació de Professorat. Així mateix, va obtenir la llicència UEFA A d’entrenador de futbol.

Actualment treballa com a professor de Cicles Formatius a l’Agora International School i com a entrenador de futbol a la FCB Escola i al Juvenil Preferent del CE Europa.

En l’àmbit de l‘ensenyament,  ha treballat com a professor de Cicles Formatius en l’IES Car (Centre d’Alt Rendiment) i com a tutor d’empresa d’alumnes en pràctiques en diferents centres educatius de Barcelona. Ha estat professor d’Educació Física d’ESO i Batxillerat en centres com l’Escola Proa, l’Escola Pia i l’Escola Jesuïtes el Clot, entre d’altres.

Pel que respecta l’àmbit esportiu, ha estat responsable de la planificació i el control de la preparació física al futbol base del CE Europa i del UE Rubí. També ha estat coordinador esportiu del CE Europa, analista tàctic i scouter a 2ª DivIsió B i entrenador del CF Mollet UE i del Sant Cugat Esport FC.

Si vols conèixer més detalls sobre l’experiència professional de l’Albert, pots veure el seu perfil de Linkedin AQUÍ