Sobre PsicoAction

SOBRE PSICOACTION

La història de PsicoAction es remunta a l’etapa universitària d’en Fran Herruzo i el Marcel Gratacós, on van coincidir com a estudiants i van començar a treballar junts des de pràcticament el primer dia amb una molt bona sintonia tant personal com professional. Un cop finalitzats els seus estudis, van decidir unir esforços i crear PsicoAction. Transmetre la importància de que les persones prenguin un paper actiu és una de les senyes d’identitat del projecte. De fet, d’aquí ve el seu nom. Un altre senya d’identitat és la intenció d’apropar la psicologia a totes les persones, mostrant els seus beneficis  i allunyant l’estigma que encara existeix en la nostra societat.

En els seus primers anys, PsicoAction va col·laborar amb diferents empreses com Tempo Consultoria, Lifeder o Cretrio, així com clubs, escoles i empreses del món del futbol com EC Granollers, UFB Jabac i Terrassa, Zona Porters, Escola de Porters del Vallès o CENAFE Extremadura. També es va treballar amb joves esportistes i pacients adults amb diferents problemàtiques.

L’any 2016, PsicoAction va participar en el programa Consolida’t de la Generalitat de Catalunya per impulsar el seu negoci. Amb la participació en aquest programa es pretenia preparar l’obertura del centre a Ripollet. No obstant, la marxa d’en Fran als Emirats Àrabs va paralitzar el procés durant un temps.

A finals de l’any 2017, tres anys després de la seva creació, s’inicia una nova etapa. PsicoAction obre la seva pròpia consulta a la ciutat de Ripollet al gener de 2018. Actualment, PsicoAction continua oferint els seus serveis en Psicologia de l’Esport, Psicologia de l’Educació i Psicologia d’Adults. A més, afegeix un servei que fins ara no es donava: classes de suport escolar.

Si vols conèixer més detalls sobre el nostre equip, pot consultar-lo fent clic aquí.